tag:blogger.com,1999:blog-5818190810051829568.post7004968154732853977..comments2022-03-27T03:10:10.330-07:00Comments on Ruokaverstas: Joko tunnet Tempen?Unknownnoreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5818190810051829568.post-76106738430009381562016-10-16T04:03:52.962-07:002016-10-16T04:03:52.962-07:00Hei, terveisiä Palkuaisesta! Hienoa päästä mukaan ...Hei, terveisiä Palkuaisesta! Hienoa päästä mukaan ruokaverstaalle. Tuohon marinadiin suosittelisin etikan tilalle hapanta hedelmämehua, puolet sitruunaa/limettiä ja puolet appelsiini/mandariinia. Fermentointiaikoja noin korkealla lämpötilalla voi pitää lyhempinä, valmista on ehkä jo 20-21 tunnin kohdalla.tempehiltunenhttps://www.blogger.com/profile/11628717090410052473noreply@blogger.com