- Savuahvenepas: Kotitilan savuahventa, lautasena mansikka, inkivääri pikkelöitynä, fenkolia.
- Savukinkkuepas, kylmäsavustettu kotimainen kinkku, cantaloupe melonia, päärynää, pilkottua basilikaa, hunajavinaigrette vaaleasta balsamicosta + oliiviöljy, rucola, tumma suklaa, Juustoportin vuohenjuusto.
- Perunaepas: Voissa paistettuja perunoita. Salsa: Mangoa, Leipäjuustoa, chiliä, lime, öljyä. Päälle: 150 C friteerattuja salottisipuleita, koristeena rucolaa.
- Josén savuahvenkukko: Kiinalaiseen tyyliin höyrytetty leipä, sisällä savukalaa ja pekonia.
Palaamme näihin vielä seuraavassa blogipostauksessa. Seuraava Ruokaverstas on Kauhajoella, tulkaa mukaan. Lisätietoa täältä.
Mukaan voi ilmoittautua joko sähköpostilla (laila.matikainen(at')seamk.fi) tai facebookissa.
Terveisin
Laila Matikainen, SeAMK.
Näyttävät tosi herkullisilta!
VastaaPoistaBlogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoista